• ورود / ثبت نام
  • لیست "سفارش" ها (0)
آجیل و خشکبار چرین
بسته
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
منو
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
(0) سبدخرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
دسته بندی محصولات
    منو
    سبد خرید
    فیلترها
    منوی شخصی
    تنظیمات
    جستجو
    • خانه /
    • حبوبات /
    • عدس درشت
    قبلینخود
    بعدیلپه باقالا زرد
    تصویر  عدس درشت
    تصویر  عدس درشت
    تصویر  عدس درشت

    عدس درشت

    اولین بررسی برای این محصول
    64000 تومان
    *
    • شرح
    • نقد و بررسی
    • تماس با ما

    چرین (طعم طبیعت)

    عدس را می‌توان با پوست و یا بدون پوست مصرف کرد. البته تا پیش از اختراع ماشین‌آلات تولید آرد، عدس‌ها فقط با پوست مصرف می‌شدند. پوست عدس حاوی مقادیر زیادی فیبر رژیمی است که پس از گذراندن فرایند جداسازی پوست به‌وسیله‌ی دستگاه‌ها، این بخش مغذی کاملا از بین می‌رود.
    عدس سرشار از پروتئین است و منبع پروتئینی ارزان‌قیمتی محسوب می‌شود. همچنین حاوی اسیدهای آمینه‌ای مانند ایزولئوسین و لیزین است. عدس‌ ریزمغذی‌هایی مانند انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز دارد.
    مصرف مقدار زیاد پروتئین هم عوارض جانبی دیگری به‌همراه دارد. بدن ما، به‌طور متوسط، در برابر هر کیلوگرم وزن، به ۰.۸ گرم پروتئین نیاز دارد. مصرف پروتئین بیشتر، کلیه را به کار و فعالیت بیشتر وا می‌دارد تا بتواند پروتئین اضافی را از بدن خارج کند. این وضعیت در طولانی‌مدت به عملکرد کلیه صدمه می‌زند و فرد را به بیماری‌های کلیوی مبتلا می‌کند.
    عدس به‌محض ورود به دستگاه گوارش، شروع به انجام عمل تخمیر می‌کند و به‌دنبال آن گاز تولید می‌شود. این گازها بسیار آزاردهنده خواهند بود. بنابراین اگر نمی‌توانید چنین وضعیتی را تحمل کنید، از مصرف بیش‌ازحد عدس پرهیز کنید.

    بررسی و نظر خود را بنویسید
    • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
    *
    *
    • بد
    • عالی
    *
    *
    *

    چرین (طعم طبیعت)

    عدس را می‌توان با پوست و یا بدون پوست مصرف کرد. البته تا پیش از اختراع ماشین‌آلات تولید آرد، عدس‌ها فقط با پوست مصرف می‌شدند. پوست عدس حاوی مقادیر زیادی فیبر رژیمی است که پس از گذراندن فرایند جداسازی پوست به‌وسیله‌ی دستگاه‌ها، این بخش مغذی کاملا از بین می‌رود.
    عدس سرشار از پروتئین است و منبع پروتئینی ارزان‌قیمتی محسوب می‌شود. همچنین حاوی اسیدهای آمینه‌ای مانند ایزولئوسین و لیزین است. عدس‌ ریزمغذی‌هایی مانند انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز دارد.
    مصرف مقدار زیاد پروتئین هم عوارض جانبی دیگری به‌همراه دارد. بدن ما، به‌طور متوسط، در برابر هر کیلوگرم وزن، به ۰.۸ گرم پروتئین نیاز دارد. مصرف پروتئین بیشتر، کلیه را به کار و فعالیت بیشتر وا می‌دارد تا بتواند پروتئین اضافی را از بدن خارج کند. این وضعیت در طولانی‌مدت به عملکرد کلیه صدمه می‌زند و فرد را به بیماری‌های کلیوی مبتلا می‌کند.
    عدس به‌محض ورود به دستگاه گوارش، شروع به انجام عمل تخمیر می‌کند و به‌دنبال آن گاز تولید می‌شود. این گازها بسیار آزاردهنده خواهند بود. بنابراین اگر نمی‌توانید چنین وضعیتی را تحمل کنید، از مصرف بیش‌ازحد عدس پرهیز کنید.

    محصولات مرتبط
    تصویر  کشمش پلوئی(450گرم)

    کشمش پلوئی(450گرم)

    52000 تومان
    تصویر  لپه

    لپه

    56000 تومان
    تصویر  لوبیا سفید

    لوبیا سفید

    54000 تومان
    تصویر  لیمو امانی (220گرم)

    لیمو امانی (220گرم)

    45000 تومان
    دریافت خبرنامه
    صبر کنید...
    اطلاعات
    • سفارش فله
    • راهنمای خرید
    خدمات مشتریان
    • روش های پرداخت
    • درباره عضویت
    حساب من
    • حساب من
    • لیست "سفارش" ها
    تماس با ما
    • میدان شهدا-خیابان17شهریور-نبش کوچه پرورش-پلاک1162/1-واحد11
    • cherin.nuts@gmail.com
    • 021-33549733
    کلیه حقوق این سایت متعلق به آجیل و خشکبار چرین می باشد