چرین(طعم طبیعت)
میزان پروتئین سویا آجیلی مشابه با پروتئین حیوانی در نظر گرفته میشود که شامل ۹ نوع اسیدآمینه ضروری برای استخوانها و ماهیچههای سالم است. به علاوه فواید سویا نسبت به آن، بیشتر است، همچون کاهش کلسترول که این موضوع برخلاف منابع حیوانی پروتئین است که طبق مطالعات سبب افزایش کلسترول میشوند.سویا منبع غنی از پتاسیم است که برای عملکرد درست بسیاری از فرآیندهای بدن حیاتی است؛ این فرآیندها شامل ایجاد ضربان قلب، کمک به کلیه برای فیلتر کردن مواد مازاد و کمک به اعصاب برای جهتدهی پالسهای عصبی هستند.سطح بالای آنتیاکسیدان در سویا ممکن است برای پیشگیری رشد سلولهای سرطانی کمک کند. آنتیاکسیدانها برای از بین بردن رادیکالهای آزاد که سلولهای سالم را به تومورهای کشنده و سلولهای سرطانی تبدیل میکنند، فعالیت مینمایند.دانههای سویا یکی از غذاهای غنی از مواد مغذی هستند که چنانچه آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید، در سلامت کلی و حال خوب شما تاثیر مثبتی دارد.