چرین(طعم طبیعت)
انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
یشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آوردانجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد.
یکی از معروف ترین نسخه های درمانی با انجیرخشک درمان یبوست است که برای این منظور انجیر خشک در آب یا شیر خیسانده شده مفید است. توصیه شده است که خوردن انجیر خشک خیسانده در روغن زیتون در صبح ناشتا ، برای رفع یبوست موثر است.
شربت انجیر مسکن گلو و سرفه است و به عنوان یک ملین سبک محسوب می شود برای همین منظور و تسکین سرفه می توانید 5 تا 10 عدد انجیر خشک را در مقداری آب بجوشانید تا آن که به حالت شربت درآمده و میل کنید.