چرین(طعم طبیعت)
(پسته)
پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها ،رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند، خنثی می کند. که این رادیکال ها باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شود.پسته یک منبع عالی از فیبر رژیمی می باشد که در عملکرد سیستم گوارش تاثیر مثبت دارد.پسته حاوی مقدار زیادی مس است که در جذب آهن بیشتر از مواد غذایی به بدن کمک می کند. و این می تواند شانس مبارزه با بیماری هایی مانند کم خونی را افزایش دهد . زیرا تعداد هموگلوبین ها را زیاد میکند و باعث افزایش جریان خون می شود.
(فندق)
فندق حاوی مقدار بسار زیادی از منیزیم، یک نوع از مواد معدنی است که برای تنظیم میزان کلسیم در بدن شما بسیار مفید است و در نتیجه، از داشتن کلسیم بیش از حد در بدن جلوگیری می کند. کلسیم در واقع برای بدن شما بسیار لازم و ضروری است، اما مقدار بیش از حد آ در بدن، باعث ضربان نامنظم قلب خواهد شد.وجود مقدار کافی کلسیم در بدن، قلب را آرام تر می کند.فندق حاوی مقادیر زیادی از منگنز است، منگنز برای بهبود تراکم استخوان مفید خواهد بود و همچنین در برابر بسیاری از بیماری ها مانند پوکی استخوان مبارزه می کند.
(بادام هندی)
علیرغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیادهروی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا میشود. بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرای شان را در آوردهاند باید از مصرف آن پرهیز کنند
(بادام درختی)
بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماریهای قلبی را کم میکند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغزهای خوراکی، بیماریهای قلبی و کلسترول بد را دور میکنند.بادام دارای منیزیم و پتاسیم است. هنگامی که به مقدار کافی منیزیم در بدن باشد، در خون جریان مییابد و اکسیژن و مواد مغذی را سریعتر حمل میکند و جلوی افزایش ضربان قلب را میگیرد. بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، منیزیم دارد.بادام محتوی مقدار زیادی چربیهای غیر اشباع، فیبر، پروتئین گیاهی، روی، مس و منیزیم میباشد. بادام دارای انواع ویتامینها میباشد که به سوخت و ساز کربوهیدراتها کمک میکند و یکی از منابع انرژی برای مغز میباشد.