چرین(طعم طبیعت)
گندم رایجترین و پرکاربردترین نوع غله در خانوادهی غلات است. تمام قسمتهای گندم از جمله سبوس (لایه بیرونی)، جنین گندم و دروندانه (قسمت داخلی) منبع انرژی زیادی هستند. گندم در جنوب غربی آسیا ریشه دارد، اما امروزه یکی از غلات محبوب در کشورهای مختلف برای مصرف انسان است. به طور معمول، کشت گندم در عرضهای جغرافیایی بالاتر انجام میشود. این غله بیشتر برای تهیهی نان، شیرینیها، کیک و کلوچه استفاده میشود. خواص گندم برای سلامتی عبارتند از: توانایی کنترل چاقی، افزایش انرژی، مهار دیابت نوع ۲، بهبود متابولیسم و جلوگیری از آسم و سنگهای صفراوی. گندم همچنین فرایند هضم را بهبود میدهد.