چرین(طعم طبیعت)
هنگامی که انگور خشک شده و تبدیل به کشمش میشود به رنگ های مختلفی همچون سیاه، طلایی، سبز و قرمز با استفاده از افزودنی های مختلف تبدیل می شود و مورد مصرف قرار می گیرد. کشمش های قهوه ای رنگ را در پلو استفاده می نمایند که در اصطلاح به آنها کشمش پلویی می گویند. کشمش های دیگر با رنگ های متنوع را در کیکها، کوکیها، پودینگها و دسرها بهعنوان یک طعم دهنده استفاده میکنند.
میزان آهن موجود در کشمش نیز فراوان است و کسانی که دچار کم خونی هستند با مصرف آن، میتوانند بیماری خود را بهبود دهند.
کشمش دارای قند فروکتوز است که میتواند انرژی را به مرور زمان به بدن منتقل کند.
کشمش پلویی بسیار عالی برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها استفاده می شود.