چرین طعم طبیعت
نارگیل خشک منبع غنی آهن بوده و مصرف آن به ویژه برای خانم ها که با فقر آهن و کم خونی مواجه هستند توصیه مب شود. پس در غذاهای خود از نارگیل خشک استفاده کنید تا با کم خونی مبارزه کنید.
نارگیل خشک را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید و عملکرد مغز خود را تقویت کنید. پودر نارگیل می تواند از پیشروی بسیاری بیماری های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کند.
از دیگر خواص پودر نارگیل می توان به برطرف کردن مشکلات گوارشی مانند یبوست، زخم اثنی اشر، هموروئید اشاره کرد. همچنین با توجه به مواد معدنی موجود در پودر نارگیل مصرف آن از آرتروز و درد مفاصل و پوکی استخوان جلوگیری می کند. از آن جا که نارگیل چرب است خوردن آن برای افراد لاغر توصیه می شود زیرا نارگیل چاق کننده است.
از آن جاکه پودر نارگیل خشک دارای مقادیر بسیاری فیبر می باشد، لذا در سلامت قلب نقش به سزایی دارد. به طور کلی مردان به ۳۸ گرم فیبر و زنان به ۲۵ گرم فیبر نیاز دارند که با خوردن نارگیل خشک تمامی فیبر مورد نیاز آن ها تأمین شده و باعث سلامتی قلب آن ها می شود.