چرین طعم طبیعت
یکی از مهمترین خواص پسته تازه این است که با کاهش کلسترول بد خون از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کرده و از تنگ یا بسته شدن شریانهای قلبی ممانعت میکند. پسته تازه ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی است که میتوان آن را جایگزین گوشت و حبوبات کرد. همچنین پسته سرشار از مواد معدنی پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم مفید برای استحکام استخوانها و دندانها، روی که به رشد سلولها و بافتهای بدن کمک میکند، این خوراکی خوشطعم و مغذی با داشتن موادی مانند کربوهیدراتها، فیبرهای رژیمی، آنتیاکسیدان، اسیدهای آمینه و چربی سالم بسیاری از نیازهای بدن را تأمین میکند و برای سلامت عمومی بدن، کنترل وزن، سلامت چشم، بهبود دیابت و … مفید است. درواقع فیبر موجود در پسته میتواند باعث بهبود فرآیند گوارش، جلوگیری از ابتلاء به یبوست و خروج مواد زائد بدن به دلیل ارتقای عملکرد روده شود. وجود آنتیاکسیدانها در پسته تازه نیز از بروز مشکلات بینایی جلوگیری میکند.