چرین(طعم طبیعت)
نخودچی یک میانوعده از نخودهای پخته شدهاست که در ایران، سوریه و ترکیه رایج است و گاهی اوقات با نمک، ادویه جات، ترشیجات، گل میخک یا آبنبات پوشش داده میشود.نخودهای مورد استفاده برای نخودچی، نخودهای تازه و ریز هستند که در آب پخته شده و پس از آبکش شدن پوست آن جدا میشود. سپس در مرحله بودادن در دیگهای بزرگ با نمک یا شکر تفت داده و ترد و پفکی میشود.تاریخچه پیدایش نخودچی مشخص نیست، هرچند که گمان میرود پیدایش آن در ایران صورت گرفته باشد.نخودها میتوانند شکل، اندازه، رنگ و زمان برداشت متفاوتی داشته باشند.