چرین(طعم طبیعت)
لپه باقلا زرد همان لپه باقلا سبز خشک شده است که از آن در تهیه غذا استفاده میکنند. از جوشانده لپه باقلا برای درمان نقرس و رماتیسم استفاده می شود. به یاد داشته باشید قبل از دادن آزمایش هپاتیت از این نوع لپه مصرف نکنید زیرا باعث اشتباه در جواب آزمایش می شود. لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کمخون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب میآید. مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین میکند. اولین نکته برای لپه باقلا میزان فسفر آن می باشد، که تقویت هوش و حافظه را به همراه خواهد داشت. دومین مورد که نه تنها برای لپه که برای هر یک از حبوبات مطرح است، شامل داشتن فیبر می باشد که سبب خواهد شد که کلسترل، چربی و فشار خون که دشمن قلب تان هستند، نگیرید. درد های مفاصل، سیاتیک و نیز ورم پروستات را با کمک مصرف لپه می توان از بین برد