• ورود / ثبت نام
  • لیست "سفارش" ها (0)
آجیل و خشکبار چرین
بسته
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
منو
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
(0) سبدخرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
دسته بندی محصولات
    منو
    سبد خرید
    فیلترها
    منوی شخصی
    تنظیمات
    جستجو
    • خانه /
    • حبوبات /
    • لوبیا قرمز جگری
    قبلیلوبیا سفید
    بعدیدال عدس
    تصویر  لوبیا قرمز جگری
    تصویر  لوبیا قرمز جگری
    تصویر  لوبیا قرمز جگری

    لوبیا قرمز جگری

    اولین بررسی برای این محصول
    53000 تومان
    *
    • شرح
    • نقد و بررسی
    • تماس با ما

    چرین(طعم طبیعت)

    لوبیای قرمز و سفید حاوی غلظت بالایی از ماده‌ای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. چنانچه لوبیای قرمز قبل از مصرف پخته نشود و به صورت خام مصرف گردد با توجه به مقدار مصرف می‌تواند کشنده باشد. این ماده همچنین به مقدار کمتر در لوبیای سبز و انواع دیگر لوبیا نیز یافت می‌گردد. جهت دفع این سم، ابتدا بایستی لوبیا را به مدت 5 ساعت در آب قرار داد تا خیس بخورد. سپس آب را دور ریخته و لوبیا را در آب تازه در دمای ۱۰۰ درجهٔ سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه جوشاند. به این ترتیب غلطت این
    مادهٔ سمی به حد استاندارد و بی‌خطر کاهش میابد.
    لوبیای قرمز سرشار از ویتامین b1 است، که تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کنند. سطح بالایی از ویتامین b1 به ایجاد انتقال دهنده عصبی مهم، که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد نیز کمک می کند . همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.
    آنتی اکسیدانهای موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند و از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

    بررسی و نظر خود را بنویسید
    • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
    *
    *
    • بد
    • عالی
    *
    *
    *

    چرین(طعم طبیعت)

    لوبیای قرمز و سفید حاوی غلظت بالایی از ماده‌ای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. چنانچه لوبیای قرمز قبل از مصرف پخته نشود و به صورت خام مصرف گردد با توجه به مقدار مصرف می‌تواند کشنده باشد. این ماده همچنین به مقدار کمتر در لوبیای سبز و انواع دیگر لوبیا نیز یافت می‌گردد. جهت دفع این سم، ابتدا بایستی لوبیا را به مدت 5 ساعت در آب قرار داد تا خیس بخورد. سپس آب را دور ریخته و لوبیا را در آب تازه در دمای ۱۰۰ درجهٔ سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه جوشاند. به این ترتیب غلطت این
    مادهٔ سمی به حد استاندارد و بی‌خطر کاهش میابد.
    لوبیای قرمز سرشار از ویتامین b1 است، که تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کنند. سطح بالایی از ویتامین b1 به ایجاد انتقال دهنده عصبی مهم، که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد نیز کمک می کند . همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.
    آنتی اکسیدانهای موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند و از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

    محصولات مرتبط
    تصویر  لپه

    لپه

    56000 تومان
    تصویر  لوبیا سفید

    لوبیا سفید

    54000 تومان
    تصویر  لپه باقالا زرد

    لپه باقالا زرد

    53000 تومان
    تصویر  عدس درشت

    عدس درشت

    64000 تومان
    دریافت خبرنامه
    صبر کنید...
    اطلاعات
    • سفارش فله
    • راهنمای خرید
    خدمات مشتریان
    • روش های پرداخت
    • درباره عضویت
    حساب من
    • حساب من
    • لیست "سفارش" ها
    تماس با ما
    • میدان شهدا-خیابان17شهریور-نبش کوچه پرورش-پلاک1162/1-واحد11
    • cherin.nuts@gmail.com
    • 021-33549733
    کلیه حقوق این سایت متعلق به آجیل و خشکبار چرین می باشد