چرین (طعم طبیعت)
زرشک به کاهش التهاب کمک می کند. در واقع , التهاب ریشه برخی بیماری های عفونی است و درمان این التهابات می تواند در ایجاد علائم کمی قابل تحمل باشد .مطالعات نشان داده اند که زرشک حاوی برخی عوامل ضد باکتریایی و ضد قارچی است و این باعث می شود که یک محلول بزرگ برای مبارزه با عفونت باشد.تمام میوه ها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، که برای هضم خوب می باشند.زرشک نیز در بهبود هضم به دلیل محتوای فیبر غنی مفید است. علاوه بر این, اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی زرشک می تواند به حفظ بدنی سالم و عاری از عفونت کمک کند.
به همین دلیل است که این ترکیب در پیش گیری از دیابت مفید است. زرشک راهکاری طبیعی برای کاهش سطح قند خون می باشد.تمام غذاهایی که سطح کلسترول را کنترل می کنند, رگ های خونی را شل می کنند و فشار خون را مدیریت می کنند, برای قلب عالی هست. زرشک یکی از میوه هایی است که در صدر این لیست قرار دارد.