چرین (طعم طبیعت)
دال عدس دانههایی کوچکتر از عدس معمولی دارد که به رنگ قرمز هستند. طعم آن طعمی شبیه به گوجه فرنگی است.یکی از مهمترین خواص این گیاه تقویت دستگاه گوارش است. دال عدس به عملکرد بهتر روده و معده کمک کرده و سبب تحریک اشتها نیز میشود. به علاوه باعث بهبود جریان خون شده و از لخته شدن خون پیشگیری میکند.دال عدس در درمان دردهای مفاصل و استخوانها مؤثر است. سالمندان و افرادی که دچار مشکل آرتروز هستند بهتر است از دال عدس به عنوان یک خوراکی دارویی برای درمان استفاده کنند.دال عدس برای بهبود زخمها نیز به کار میرود. به خصوص زخمهایی که در گلو و دهان به وجود میآیند.دال عدس دارای میزان زیادی پروتئین، کلسیم، اسید آمینه، فسفر و آهن است.فیبر و منیزیم موجود در دال عدس در حفظ سلامتی قلب و پیشگیری از ناراحتیهای قلبی موثر است. به بیماران قلبی توصیه میشود که در هفته دو مرتبه دال عدس میل کنند.افرادی که مشکلات بینایی دارند میتوانند از دال عدس به عنوان یک خوراکی موثر استفاده کنند.از فواید مصرف دال عدس میتوان به تقویت کبد و جلوگیری از مشکلات کبدی اشاره کرد. این خوراکی همچنین در جلوگیری از بیماریهای صفراوی نیز موثر است. دال عدس به پاکسازی کبد کمک کرده و داروی خوراکی موثر به شمار میرود.