چرین (طعم طبیعت)بادام هندی درختی گرمسیری و همیشهسبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولیدمیکند. این درخت میتواند تا ارتفاع ۱۴ متر رشد کند.دانههای بادام هندی را در حالت نارس و زمانی هم که پوستهاش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت میکنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج میسازند. البته آنها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزشآور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود.
در صورت مصرف بیش از حد این آجيل عوارضی برای شما به وجود می آید، از جمله:سنگ کلیه-سنگ صفرا-کاهش جذب کلسیم وپوکی استخواناز فواید آن هم میتوانیم به :کمک در کاهش وزن-کاهش فشارخون بالا-سلامتی دندان ها ولثه ها-درمان کم خونی و...