چرین طعم طبیعت
بادام اغلب بهعنوان یکی از بهترین مواد مغذی برای مغز شناختهشده است. مواد مغذی مغز بادام بهنوعی منحصربهفرد هستند. این آجیل حاوی ریبوفلاوین و ال-کارنیتین است. این عناصر مغذی بر سلامت فعالیت عصبی و جلوگیری از زوال عقل تأثیرگذار هستند. بادام خطر ابتلا به التهاب عروق را تا حد زیادی کاهش میدهد. التهاب عروق از عوامل ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر است. بنابراین مصرف منظم آن به بزرگسالان و بهویژه سالمندان توصیه میشود
از خواص.بادام.درختی اینکه سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع است. این چربیها کمتر کردن میزان قندی که در جریان خون آزاد میشود کمک میکند. این آجیل بر کنترل قند خون و جلوگیری از مقاومت بدن به انسولین تاثیر مثبتی دارد. علاوه بر آن خواص غذایی بادام شامل توانایی آن برای کاهش خطرات جانبی دیابت معمولی است. این خطرات جانبی شامل ناهنجاری در وزن، التهاب و سطوح تنش اکسیداتیو میباشد. .