• ورود / ثبت نام
  • لیست "سفارش" ها (0)
آجیل و خشکبار چرین
بسته
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
منو
  • صفحه اصلی
  • حساب شخصی من
  • انواع آجیل و مغزها
  • خشکبار
  • حبوبات
  • غلات
  • تنقلات
  • صفحه اینستاگرام ما
(0) سبدخرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
دسته بندی محصولات
    منو
    سبد خرید
    فیلترها
    منوی شخصی
    تنظیمات
    جستجو
    • خانه /
    • انواع آجیل و مغزها /
    • تخمه ژاپنی
    تصویر  تخمه ژاپنی
    تصویر  تخمه ژاپنی
    تصویر  تخمه ژاپنی

    متاسفم - این محصول دیگر در دسترس نیست

    تخمه ژاپنی

    اولین بررسی برای این محصول
    67000 تومان
    *
    • شرح
    • نقد و بررسی
    • تماس با ما

    چرین(طعم طبیعت)

    تخمه جابانی یا تخمه ژاپنی معمولا در میان وعده مصرف می شود و طرفداران خاص خود را دارد. این محصول در حقیقت حاصل از تخمه‌های درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمه‌های آن مورد استفاده خوراکی قرار می‌گیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. این نوع هندوانه به «هندوانه آجیلی» معروف است

     مـضـرات تـخمه ژاپـنی

    1. بهترین شیوه مصرف تخمه ژاپنی به صورت خام است به همین دلیل بو دادن این تخمه می تواند باعث افزایش میزان چربی شود. بنابراین اگر دچار چربی خون هستید،  در مصرف تخمه ژاپنی  جانب احتیاط را رعایت را کنید.

    2. شور بودن تخمه باعث آسیب رساندن به دندانها شده و سبب تحلیل و ازبین رفتن آنها می شود و همچنین زمینه ساز تغییر رنگ دندانها نیز می شود.

    3. مصرف تخمه ژاپنی برای کسانی که بیماری فشار خون دارند ممنوع است. زیرا میزان نمک این نوع تخمه بالاست. بنابراین استفاده از آن می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون باشد.

    .

    بررسی و نظر خود را بنویسید
    • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
    *
    *
    • بد
    • عالی
    *
    *
    *

    چرین(طعم طبیعت)

    تخمه جابانی یا تخمه ژاپنی معمولا در میان وعده مصرف می شود و طرفداران خاص خود را دارد. این محصول در حقیقت حاصل از تخمه‌های درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمه‌های آن مورد استفاده خوراکی قرار می‌گیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. این نوع هندوانه به «هندوانه آجیلی» معروف است

     مـضـرات تـخمه ژاپـنی

    1. بهترین شیوه مصرف تخمه ژاپنی به صورت خام است به همین دلیل بو دادن این تخمه می تواند باعث افزایش میزان چربی شود. بنابراین اگر دچار چربی خون هستید،  در مصرف تخمه ژاپنی  جانب احتیاط را رعایت را کنید.

    2. شور بودن تخمه باعث آسیب رساندن به دندانها شده و سبب تحلیل و ازبین رفتن آنها می شود و همچنین زمینه ساز تغییر رنگ دندانها نیز می شود.

    3. مصرف تخمه ژاپنی برای کسانی که بیماری فشار خون دارند ممنوع است. زیرا میزان نمک این نوع تخمه بالاست. بنابراین استفاده از آن می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون باشد.

    .

    محصولات مرتبط
    تصویر  تخمه کدو (شور)450گرم

    تخمه کدو (شور)450گرم

    129000 تومان
    تصویر  تخمه آفتابگردان شور(220گرم)

    تخمه آفتابگردان شور(220گرم)

    33000 تومان
    تصویر  بادام درختی شور(450گرم)

    بادام درختی شور(450گرم)

    212000 تومان
    تصویر  بادام زمینی (شور)

    بادام زمینی (شور)

    75500 تومان
    دریافت خبرنامه
    صبر کنید...
    اطلاعات
    • سفارش فله
    • راهنمای خرید
    خدمات مشتریان
    • روش های پرداخت
    • درباره عضویت
    حساب من
    • حساب من
    • لیست "سفارش" ها
    تماس با ما
    • میدان شهدا-خیابان17شهریور-نبش کوچه پرورش-پلاک1162/1-واحد11
    • cherin.nuts@gmail.com
    • 021-33549733
    کلیه حقوق این سایت متعلق به آجیل و خشکبار چرین می باشد