چرین(طعم طبیعت)
تخمه جابانی یا تخمه ژاپنی معمولا در میان وعده مصرف می شود و طرفداران خاص خود را دارد. این محصول در حقیقت حاصل از تخمههای درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمههای آن مورد استفاده خوراکی قرار میگیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. این نوع هندوانه به «هندوانه آجیلی» معروف است
مـضـرات تـخمه ژاپـنی
1. بهترین شیوه مصرف تخمه ژاپنی به صورت خام است به همین دلیل بو دادن این تخمه می تواند باعث افزایش میزان چربی شود. بنابراین اگر دچار چربی خون هستید، در مصرف تخمه ژاپنی جانب احتیاط را رعایت را کنید.
2. شور بودن تخمه باعث آسیب رساندن به دندانها شده و سبب تحلیل و ازبین رفتن آنها می شود و همچنین زمینه ساز تغییر رنگ دندانها نیز می شود.
3. مصرف تخمه ژاپنی برای کسانی که بیماری فشار خون دارند ممنوع است. زیرا میزان نمک این نوع تخمه بالاست. بنابراین استفاده از آن می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون باشد.
.