چرین(طعم طبیعت)
پسته یک از اعضای مهم وثابت اجیل ایرانی است.پسته با وجود جثه کوچیک سرشار از منابع مفید و مغزی برای سلامتی انسان است.استان کرمان و رفسنجان مراکز اصلی تولید پسته در ایران می باشند.در ایران چهارنوع پسته تولید میشود:فندقی-کله قوچی-اکبری-احمدآقایی
پسته سرشار ازمواد های معدنی و ضروری،انواع ویتامین ها و دارای کربوهیدرات ها و همچنین دارای اسید آمینه و چربی ها می باشد.
پسته در بهبود عملکردقلب،کمک به هضم بهتر،کنترل دیابت،تقویت سیستم ایمنی،تقویت مو،حفظ پوست انسان مفید میباشد.همچنین درکنار این فواید مصرف زیاد آن عوارضی همچون اضافه وزن و مشکلات گوارشی را به همراه دارد.